IJSKOUDE SERVICE

Onze dranken worden ijskoud geleverd.

BEZORGING TOT DIEP IN DE NACHT

Wij staan altijd voor u klaar tot vroeg in de ochtend.

SNELLE BEZORGING

In de meeste gevallen zijn wij binnen 30 minuten op uw locatie.

Slagroompatronen bezorgen

Helaas is er beperkte voorraad beschikbaar. Bel voor meer informatie en prijzen.

Als u slagroompatronen wilt bestellen en laten bezorgen in regio Tilburg doet u er goed aan om The-After in te schakelen. Bij deze leverancier bestelt u alles wat u nodig heeft om een geslaagd feest te organiseren. Zo bezorgen wij niet alleen slagroompatronen om de heerlijkste taart te maken bij u in regio Tilburg, maar u kunt bij ons ook de (fris)drank bestellen die nog bij u thuis ontbreekt!

Laat slagroompatronen, drank en bittergarnituur bij u thuis bezorgen

Een feest gaat natuurlijk niet door zonder een heerlijke taart, een lekker drankje en een hapje. En iedereen lust toch wel een heerlijke slagroomtaart? De lekkerste verse slagroom maakt u door slagroompatronen te bestellen en laten bezorgen bij u thuis in Tilburg. Zeker weten dat de gasten genieten van de heerlijke taart.

Makkelijk en snel Slagroompatronen bestellen

Blader eenvoudig door de verschillende producten

Maak het feest compleet

Komt u tijdens uw feest erachter dat u misschien meer drank in huis had moeten halen? Geen fijn gevoel natuurlijk, maar eenvoudig op te lossen door bierwijnfrisdrank of andere dranken online bij ons te bestellen. Dan wordt uw bestelling snel bij u thuis geleverd zonder dat u het feest hoeft te verlaten.

Elke dag van de week geopend

Wij zijn iedere dag van de week tot een laat tijdstip geopend. Elke dag staan wij minstens tot 02:00 uur voor u klaar en op vrijdag en zaterdag bezorgen wij allerlei soorten drank en slagroompatronen zelfs tot 05:00 uur! Ideaal wanneer u drank, bittergarnituur of slagroompatronen wilt bestellen in regio Tilburg wanneer de supermarkten al gesloten zijn. Als u vragen heeft, bel dan gerust naar +31 (0)6 1792-4603.

Kunt u het allemaal niet meer aan?

Wij bellen u terug!

[]
1 Step 1
Telefoonnummer
phone_in_talk e61d
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder