IJSKOUDE SERVICE

Onze dranken worden ijskoud geleverd.

BEZORGING TOT DIEP IN DE NACHT

Wij staan altijd voor u klaar tot vroeg in de ochtend.

SNELLE BEZORGING

In de meeste gevallen zijn wij binnen 30 minuten op uw locatie.

Biertaxi Breda

Een biertaxi in de omgeving van Breda is dé oplossing wanneer de drank nog ontbreekt bij uw feest. Geeft u binnenkort een feest voor vrienden en of familie? Maar heeft u geen zin of tijd om bier te halen bij een supermarkt of drankhandel? Geen probleem! Denk dan aan de bierkoerier The-After die bier en andere drank gewoon bij u thuis aflevert in de omgeving van Breda.

Met een biertaxi uit regio Breda heeft u altijd bier in huis

U herkent het vast wel, dat u onverwachts bezoek ontvangt en geen bier in huis heeft! Geen probleem door de bierkoerier die het bier gewoon bij u thuis levert in de omgeving van Breda. Zo hoeft u zelf niet het huis uit en het bezoek te verlaten, maar laat u hen toch genieten van een heerlijk koud biertje! Win-win situatie toch?

Makkelijk en snel bier bestellen

Blader eenvoudig door de verschillende producten

Meer dan bier bij de bierkoerier uit de omgeving van Breda

Heeft u naast bier, ook andere alcoholistische dranken nodig? Of mist de frisdrank nog? De bierkoerier levert het allemaal bij u thuis in de omgeving van Breda. Zorg dat er niks ontbreekt voor uw gasten! Bij een drankje hoort natuurlijk ook een hapje en daarom bestelt u bij deze biertaxi die levert in Breda ook een pizza of bittergarnituur. Maak het feestje helemaal af!

Ruime openingstijden

Wij zijn iedere dag geopend vanaf 19:00 uur. Op maandag en dinsdag tot 02:00 uur, op woensdag, donderdag en zondag tot 04:00 uur en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 05:00 uur! Dus komt u er tijdens uw feest achter dat u meer bier, frisdrank of andere dranken nodig heeft? Dan lost deze biertaxi uit regio Breda het probleem direct voor u op! Plaats uw bestelling dan eenvoudig online. Heeft u nog vragen over onze service of producten? Dan bereikt u ons op +31 (0)6 1792-4603.

Kunt u het allemaal niet meer aan?

Wij bellen u terug!

[]
1 Step 1
Telefoonnummer
phone_in_talk e61d
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder